Sessie voor schoolteams: Intensieve Begeleiding voor Alternerend Leren

Datum: 02/12/2021
Locatie: Online (Link wordt meegedeeld aan ingeschreven deelnemers)

Wat is IBAL, Intensieve begeleiding voor Alternerend Leren? Wie kan er gebruik van maken en hoe kan IBAL een jongere extra ondersteunen bij zijn duaal traject. Op welke manier kan je als school IBAL inschakelen in de begeleiding van duale leerlingen? Hoe kan IBAL de slaagkansen van een duaal traject verhogen? Voor welke leerlingen kan een IBAL-traject een meerwaarde zijn?  
Jasmien De Smet van Groep Intro geeft toelichting bij de werking van de IBAL-coaches.
Deze inspiratiesessie is voor trajectbegeleiders duaal, leerkrachten duaal en directies die momenteel reeds duale richtingen aanbieden of van plan zijn deze te programmeren. 

Link naar de online sessie: https://us06web.zoom.us/j/83180262874?pwd=WVgvaWZxZzg1UzN1bFp0OEJIVWpNUT09

De sessie voor schoolteams: Intensieve Begeleiding voor Alternerend Leren gaat door op donderdag 02 december 2021in Online (Link wordt meegedeeld aan ingeschreven deelnemers). We starten om 12:00u. en eindigen rond 13:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 02/12/2021 om 11:00 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan sessie voor schoolteams: Intensieve Begeleiding voor Alternerend Leren