Vraag en antwoord

Vraagsessie met CLB - De overgang van lager naar secundair onderwijs.

 

Vraagsessie met CLB - De overgang van lager naar secundair onderwijs.
maandag 08 februari 2021
19:00 u. tot 22:00 u.
Locatie: Online
Deelname is gratis

Bleef je na het bekijken van de infofilmpjes uit de webinar nog zitten met vragen, stel ze ons dan. Je kan dit doen via mail op clbinformeert@topuntgent.be of door je in te schrijven op één van de drie vraag-en antwoordsessies. In deze sessies beantwoorden CLB-ers inhoudelijk vragen over de overgang van lager naar secundair onderwijs. 

Deze vraag-en antwoordsessies gaan online door. Gedurende het eerste uur bekijken we samen de infofilmpjes, en het tweede uur is er ruimte om inhoudelijk vragen te stellen over wat in deze filmpjes aan bod kwam.

Heb je vragen over de specifieke situatie van jouw kind, neem dan contact op met de CLB-medewerker verbonden aan de school van jouw kind.

data-cke-saved-src="/files/kcfinder/images/projecten/duo/logoclb.jpg"

Opgelet: van zodra de boodschap "U BENT SUCCESVOL INGESCHREVEN" verschijnt is uw inschrijving voltooid. U ontvangt geen bijkomende bevestigingsmail. De mail met daarin de link naar de online vraagsessessie wordt pas later verstuurd.


Nieuws en updates

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rond de Vraagsessie met CLB - De overgang van lager naar secundair onderwijs.