Het Steunpunt Leerrecht Leerplichtbegeleiding is een organisatie die is gegroeid uit de drie Gentse CLB’s. Het Steunpunt Leerrecht Leerplicht werkt netoverstijgend en zet zo maximaal in op het waarborgen van continuïteit in het traject van de leerling.

We bieden een traject op maat aan. We vertrekken vanuit het toekomstperspectief van de leerling om aan de slag te gaan met de noden en behoeften van de leerling. Dit met respect en aandacht voor het welbevinden van de leerling. We zetten in op vertrouwen en houden zoveel mogelijk rekening met het tempo van de leerling om tot acties te komen.

We werken preventief (maar gaan verder waar anderen stoppen) om ongekwalificeerde uitstroom te vermijden en zo ieders kansen te bevorderen.
 

Oeps! Er ging iets fout bij het ophalen van de bestanden. Contact de webbeheerder van TOPunt Gent indien dit probleem zich blijft voordoen en/of indien u van mening bent dat dit bericht ten onrechte verschijnt. U kan ons contacteren via het contactformulier of telefonisch op 09 277 84 00, elke werkdag tussen 09:00 en 16:30 uur. - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND zichtbaar='ja' AND loginonly='nee' ORDER BY bestand_addon DESC LIMIT 50' at line 1