Breed onthaal / OLB
Alle leerlingen, ouders, begeleiders, professionals, intermediairs, enz.
Het Team OLB ontwikkelt jaarlijks de brochure ‘De grote stap, Secundair onderwijs in de regio Gent’, maakt PowerPoint-presentaties over secundair en hoger onderwijs en andere informatieve materialen zoals De Puzzel. Het Team OLB heeft een back-officefunctie voor professionals met OLB-vragen en maakt deel uit van het Groeiteam in het Stadskantoor, waar leerlingen en/of hun ouders en begeleiders met of zonder afspraak kunnen langskomen met hun OLB-vragen. Het Team OLB informeert professionals via de website, organiseert infosessies voor intermediairs en biedt ondersteuning tijdens bijeenkomsten van ouders/jongeren uit kansengroepen georganiseerd door netwerkpartners. Daarnaast zorgt het Team OLB voor de update van de informatie van de Gentse scholen op de website van Onderwijskiezer.
Ouders en jongeren kunnen terecht in het Groeiteam in het Stadskantoor, met of zonder afspraak op maandag (9-13 uur), dinsdag (16-19 uur) en woensdag (11-15 uur). Het Team OLB is ook telefonisch (09 323 59 99) en via het webformulier (stad.gent/groeiteam) bereikbaar. Voor professionals en intermediairs: tijdens de werkuren via mail of telefoon.
onderwijsloopbaan@topuntgent.be topuntgent.be/onderwijsloopbaan Elke Heerman 0479 98 97 40 elke.heerman@topuntgent.be Sien Pieters 0471 77 82 87 sien.pieters@topuntgent.be Anja Van Cauwenberghe 0490 64 25 64 anja.vancauwenberghe@topuntgent.be

 

Meer info over deze werking

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar evenementen georganiseerd door TOPunt Gent vzw?  Overzicht studiedagen en evenementen.