Jeugdhulp
Gezinnen die geen tijdige of gepaste hulp vinden en bij wie de verhouding draagkracht-draaglast uit balans is. Kinderen en jongeren met milde tot matige psychische klachten. Professionals die nood hebben aan een partner die mee denkt en/of nood hebben aan samenwerking met andere partners.
De werking van Samen1Plan bestaat uit deelwerkingen die afzonderlijk of samen kunnen worden ingezet: • Coaching en consult: aanspreekpunt voor zorgprofessionals, mogelijkheid om beroep te doen op intersectorale expertise. • Netwerkoverleg: overleg met een gezin, hun netwerk en alle relevante partners over de krachten, zorgen en vragen van het gezin. • Eerstelijnspsychologen: psychologische ondersteuning voor een kind/jongere met milde tot matige klachten. • Verbindingsteam: aan de slag gaan met het hele gezin met vragen uit verschillende levensdomeinen en met de bril vanuit intersectorale expertise. Zowel in de verbindingsteams als bij de eerstelijnspsychologen zijn medewerkers tewerkgesteld van verschillende moederorganisaties uit 6 sectoren, o.a. het CLB.
Op maandag- en woensdagvoormiddag tussen 9 en 12.30 uur kan je terecht op ons permanentienummer op 0468 01 30 64 (tijdens schoolvakanties enkel op woensdag). Hier kunnen vragen ter consult of aanmeldingen besproken worden. Voor de aanmeldingen zelf: zie aanmeldingsformulier op www.samen1plan.be.
Telefonisch: op maandag- en woensdagvoormiddag tussen 9 en 12.30 uur kan je terecht op ons permanentienummer 0468 01 30 64 (tijdens schoolvakanties enkel op woensdag). info@samen1plan.be | www.samen1plan.be

 

Meer info over deze werking

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar evenementen georganiseerd door TOPunt Gent vzw?  Overzicht studiedagen en evenementen.