Duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren

Datum: 02/06/2021
Locatie:

Deze leergroep valt samen met de periode van het laatste POF van dit schooljaar. In deze leergroep stellen we het resultaat voor van het actiepunt dat in de eerste leergroep 'samenwerking met sectoren' bedacht werd en ondertussen in volle uitwerking is. 

Duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren gaat door op woensdag 02 juni 2021 in . We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 01/06/2021 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren