Duale Impuls Gent - Oriëntering - VDAB en loopbaancompetenties

Datum: 17/03/2021
Locatie:

De toeleiding naar een duale richting en het nieuwe decreet leerlingenbegeleiding maakt werken aan loopbaancompetenties met leerlingen een noodzaak voor elke leerkracht.  Hoe maak je een leerling eigenaar van zijn (onderwijs)loopbaan? Op welke manier kan  de ervaring van VDAB hierin ondersteunend werken?  Hoe praat je met leerlingen over hun (arbeids)competenties? Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit waar onze leerlingen kunnen terechtkomen. Aan de hand van concrete tools en techieken gaan we aan de slag om deze input mee te nemen in de manier waarop advisering rond duaal leren vorm kan krijgen.

Duale Impuls Gent - Oriëntering - VDAB en loopbaancompetenties gaat door op woensdag 17 maart 2021 in . We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 16/03/2021 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Oriëntering - VDAB en loopbaancompetenties