Duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren

Datum: 13/01/2021
Locatie:

In deze leergroep bepalen we twee actiepunten waar we de rest van het jaar concreet aan verder werken. Enerzijds leggen we de focus op het samenleggen van de ondersteuning die reeds bestaat vanuit een aantal sectoren. Anderzijds bepalen we in deze leergroep één actiepunt waarop we samen met een aantal sectoren willen inzetten om het duale verhaal breder bekend te maken :  beroepenbeurs, meet en greet, studiedag, ... Er kwamen veel ideeën aan bod doorheen de opstart van deze leergroep, we pikken er samen één uit die we met een aantal partners vormgeven en in concrete acties omzetten.

Duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren gaat door op woensdag 13 januari 2021 in . We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 12/01/2021 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Leergroep samenwerking met sectoren