Duale Impuls Gent - Leergroep evaluatie (1)

Datum: 27/01/2021
Locatie:

In deze leergroep gaan we op zoek naar voorbeelden en good practices rond afstemming tussen de school en de werkvloer, tussen leerkrachten algemene vakken en leerkrachten praktijkvakken, ... om samen een leerproces in kaart te brengen. Wat is het belang van een opleidingsplan? Hoe betrek je een mentor in het evalueren van de leerling? Wat is formatief evalueren en feedback geven en hoe doe je dit concreet? Jouw leervraag in deze sessie legt de nadruk op het in kaart brengen van stappen die je kan zetten, samen met collega's, om hiermee aan de slag te gaan.

Duale Impuls Gent - Leergroep evaluatie (1) gaat door op woensdag 27 januari 2021 in . We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 27/01/2021 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Leergroep evaluatie (1)