Duale Impuls Gent - Leergroep 'Duaal voor jongeren met ondersteuningsnoden'

Datum: 10/12/2020
Locatie: Online

In deze leergroep leggen we de focus op uitwisseling onder de scholen die werken met jongeren waarvoor duaal een mooie maar uitdagende optie is.  We buigen ons over de volgende zaken : hoe breng je ondersteuning van leerlingen in kaart en ga je hierover het gesprek aan met de werkvloer? Op welke manier worden leerlingen gescreend? Hoe ondersteun je de mentor in zijn begeleiding van de leerling op de werkvloer? De focus van de leergroep ligt op uitwisseling aan de hand van concrete vragen en materialen en het in kaart brengen van een leervraag voor je eigen school en/of voor de groep.

Duale Impuls Gent - Leergroep 'Duaal voor jongeren met ondersteuningsnoden' gaat door op donderdag 10 december 2020 in Online. We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 09/12/2020 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Leergroep 'Duaal voor jongeren met ondersteuningsnoden'