Duale Impuls Gent - Leergroep Aanloopfase en IBAL

Datum: 25/11/2020
Locatie: Online

In deze leergroep leggen we de focus op het elkaar leren kennen. Wat doet men in een aanloopfase? Hoe verloopt dat concreet? Komen jouw leerlingen in aanmerking voor een aanloopfase? Hoe verloopt een duaal traject op een voltijdse school? Wanneer kan je beroep doen op een IBAL coach? Hoe kan je als voltijdse school beroep doen op een aanloopfase? Met de leervraag die je meeneemt uit deze sessie kan je op je eigen school, in je eigen organisatie of samen verder concreet aan de slag gaan met het uitwerken van een manier om aanloopfase te bekijken als mogelijkheid in de aanloop van je leerlingen naar een duaal traject.

Duale Impuls Gent - Leergroep Aanloopfase en IBAL gaat door op woensdag 25 november 2020 in Online. We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 24/11/2020 om 23:59 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan duale Impuls Gent - Leergroep Aanloopfase en IBAL