Inspiratiesessie over de coaching rond differentiatie - JES vzw/vzw aPart

Datum: 22/02/2022
Locatie: Online via Zoom (de link wordt aan ingeschreven deelnemers bezorgd) https://zoom.us/j/94804110520?pwd=VWczUkdSa0U1aDBTSStTSjIrUW

Hoe kan je als leerkracht een hechte klasgroep creëren in een klas met leerlingen duaal?

Binnen duale scholen zitten leerlingen die een deel van de schooltijd op de werkvloer staan, soms samen met voltijdse leerlingen. Soms zitten er ook leerlingen met verschillende standaardtrajecten samen. Hoe kan je als leerkracht er dan toch voor zorgen dat de klas een echte klasgroep wordt en dat elke leerling kan gehoord en uitgedaagd worden? Met deze vraag klopten we aan bij Wies Leysen van JES vzw en Peter Degheldere van vzw aPart . Zij zullen in deze inspiratiesessie uit de doeken doen op welke manier zij met een schoolteam aan de slag kunnen gaan rond deze vragen. Duale Impuls biedt deze verdiepende coaching rond differentiatie en groepsdynamiek gratis aan scholen binnen de regio Gent-Meetjesland aan.

Ben je geïnteresseerd in het thema ‘differentiatie’ en wil je eventueel gecoacht worden hierover? Neem dan deel aan deze gratis inspiratiesessie.

De Inspiratiesessie over de coaching rond differentiatie - JES vzw/vzw aPart gaat door op dinsdag 22 februari 2022in Online via Zoom (de link wordt aan ingeschreven deelnemers bezorgd) https://zoom.us/j/94804110520?pwd=VWczUkdSa0U1aDBTSStTSjIrUW. We starten om 12:00u. en eindigen rond 13:00u.

Inschrijven kan via de inschrijfmodule hieronder. Deelnemen is gratis. Inschrijven kan nog tot 22/02/2022 om 12:00 u. of tot volzet.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Inschrijven(1)

Gelieve uw e-mailadres nogmaals in te vullen

(1) Door in te schrijven d.m.v. dit formulier gaat u akkoord met voorwaarden die volgen. Wij gebruiken de gegevens die u invult in dit formulier om administratieve redenen en enkel in de context van dit event. Wij zullen deze gegevens niet lang bijhouden dan nodig binnen deze administratieve context. Uw gegevens zullen tot dat moment op een veilige manier bewaard worden en nooit doorgegeven worden aan derden. Contacteer ons - vóór u zich inschrijft - indien u hier vragen bij hebt of meer info wenst.
Betreft: uw deelname aan  Inspiratiesessie over de coaching rond differentiatie - JES vzw/vzw aPart