Uitwisselingsessie met Horeca Forma

Datum: 18/11/2021
Locatie: De Punt, zaal Adele

Heb je als school vragen of bezorgdheden als het gaat over erkenningsbezoeken, mentoropleidingen en de werking van een sector binnen duaal leren? Duale Impuls Gent organiseert uitwisselingssessies met enkele sectoren om te bekijken op welke manier school en sector elkaar kunnen ondersteunen. Daarnaast is het de uitgelezen kans om samen te zitten met de scholen binnen dezelfde sector in de regio Gent-meetjesland. Tijdens deze sessie nodigen we Dorien Podevijn, sectorconsulente van Horeca Forma uit om samen met jullie in gesprek te gaan.
 
Deze inspiratiesessie is voor trajectbegeleiders duaal, leerkrachten duaal en directies die momenteel een duale richting aanbieden binnen de horeca, of van plan zijn dit te programmeren.

Het uitwisselingsessie met Horeca Forma gaat door op donderdag 18 november 2021 in De Punt, zaal Adele (Tweekapellenstraat 45, 9000 Gent). We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

De inschrijvingsmodule werd afgesloten op 17 november 2021 om 17:00 u.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Betreft: uw deelname aan uitwisselingsessie met Horeca Forma