Hoe voer ik loopbaangesprekken met leerlingen?

Datum: 18/01/2022
Locatie: Online via Google Meet (de link wordt aan ingeschreven deelnemers bezorgd)

Inspiratiesessie voor leerkrachten en trajectbegeleiders. Hoe kan je als leerkracht ondersteunende loopbaangesprekken voeren met je leerlingen?

Inspiratiesessie voor leerkrachten en trajectbegeleiders. Er wordt vertrokken vanuit de 5 loopbaanvragen. Onbewust kennen je leerlingen het antwoord op deze vragen en weten ze wat ze later willen doen. We leggen uit hoe je een gesprek over hun loopbaan kan voeren en hen tot inzichten doet komen.

Deze sessie bespreekt het kader rond loopbaangesprekken met leerlingen. Op donderdag 27 januari is een verdiepende, interactieve sessie ingepland. Deze gaat online door en geeft de kans om het ruimere kader concreet te leren toepassen.  Inschrijven voor de verdiepende sessie kan via de eventlink van 27 januari. 

De online infosessie hoe voer ik loopbaangesprekken met leerlingen? gaat door op dinsdag 18 januari 2022 in Online via Google Meet (de link wordt aan ingeschreven deelnemers bezorgd). We starten om 09:00u. en eindigen rond 12:00u.

De inschrijvingsmodule werd afgesloten op 18 januari 2022 om 11:00 u.

Heeft u vragen? Dan kan u ons steeds contacteren via het contactformulier of op het algemeen e-mailadres
info[apestaartje]topuntgent.be. TOPunt Gent is ook elke werkdag telefonisch bereikbaar op het nummer 09 277 84 00, dit doorlopend vanaf 09:00 tot 16:30.

Betreft: uw deelname aan hoe voer ik loopbaangesprekken met leerlingen?