Hieronder vindt u een overzicht van alle bestanden gerelateerd aan TOPunt Gent vzw of aan onze projecten/initiatieven. Gebruik de zoek- en filterfunctie voor het beste resultaat.
Op zoek naar bestanden van 2016 of 2015? Raadpleeg het bestandenarchief
Hieronder vindt u een overzicht van alle bestanden gereletaeerd aan TOPunt Gent vzw of aan onze projecten/initiatieven. Gebruik de zoek- en filterfunctie voor het beste resultaat. Zoek je bestanden van 2016/2015? Zie ons archief
Vacature Preventiemedewerker Mondzorg (100%)
Bezorg je motivatiebrief en CV ten laatste op maandag 25 januari 2021 aan Anneleen Denys, beleidsondersteuner TOPunt, anneleen.denys@topuntgent.be.
Lijst met contactgegevens voor mogelijke doorverwijzingen per regio. Zowel hulpverlening voor en na de toegangspoort als opvoedingsondersteuning, vrijetijdsorganisaties,...
Contacteer ons indien u hierin aanvullingen heeft, dit blijft een werkdocument.
Leerlingen zonder wettig verblijf zijn in de eerste plaats leerlingen als de andere. Maar soms kan geen wettig verblijf een verschil maken. Dit Infodossier geeft leerkrachten, schooldirecties, CLB-medewerkers, inspectiediensten en schoolopbouwwerkers een juridisch antwoord op vaak voorkomende vragen.
Agentschap Integratie en Inburgering ontwikkelde de brochure om eerste hulp te bieden aan diegene, die negatieve gevoelens en stress ervaren. Beschikbaar in Nederlands, Frans, Engels, Arabisch, Farsi, Roemeens en Russisch.
Dit document wil een hulpmiddel zijn om de begeleiding binnen de stad Gent over organisaties heen vlotter te laten verlopen.
Zowel professionele en vrijwillige hulpverleners kunnen er terecht voor ondersteuning in het werken met deze doelgroepn,. Vaak worden ze immers geconfronteerd met meerdere problemen waarvoor ze als individuele hulp- of dienstverlener niet meteen een pasklaar antwoord weten.
Een goede doorverwijzing is dan cruciaal om te vermijden dat je een klant of cliënt zomaar van het kastje naar de muur stuurt.
Via deze websites kunnen begeleiders uit diverse domeinen elkaar gemakkelijker vinden om samen te werken. Het vormt ook een aanleiding om kennis of werkinstrumenten te delen en ervaringen uit te wisselen voor een goede dienstverlening.
Op deze website vind je meer info over de werking van DUOplus alsook concrete informatie over duaal leren en alle oefeningen, informatiebronnen, gesprekstechnieken, en methodieken waar in de werking van DUOplus gebruik van gemaakt wordt.
Dit geeft informatie over duaal leren, maar is zeker ook bruikbaar ter inspiratie voor de uitbouw van een bredere onderwijsloopbaanoriëntering.