WAARSCHUWING: Er zijn momenteel problemen met de databank van deze website waardoor het mogelijk is dat u zich NIET kan inschrijven en/of overuren kan registreren. Indien dit het geval is, gelieve dan later nog eens terug te komen. De ICT-medewerkers werken continue aan een oplossing. (opgelet: de inschrijvingen voor het Webinar Effectieve leerlinggesprekken werken wél (maar u krijgt geen bevestigingsmail, ook al verschijnt er op het scherm 'succesvol insgeschreven', dus geen zorgen)

Aansprakelijkheids- beperker en gebruikers- voorwaarden

Laatste wijziging: 28/06/2017

  1. De hieronder opgesomde artikels zijn van toepassing op alle websites en -subwebsites die vallen onder het hoofddomein topuntgent.be. Alle websites en subwebsites worden vanaf nu gewoon "de website", "deze websie" of "onze website" genoemd.
  2. De informatie en aanbevelingen zijn bedoeld om u te ondersteunen. Alle informatie op onze website is met de grootste zorg samengesteld, maar is juridisch niet bindend.
  3. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website.
  4. Deze website gebruikt cookies. Meer info hierover vindt u hier: cookies.php.
  5. U kan ons telefonisch contacteren op het nummer 09 277 84 00. TOPunt Gent is geopend van maandag tot vrijdag telkens tussen 09:00 en 16:30 (doorlopend). We zijn gesloten tijdens de kerstvakantie, de paasvakantie en tussen 15 juli en 15 augustus.
  6. U kan ons ook contacteren met behulp van het contactformulier.
  7. Alle overige contactgegevens zijn terug te vinden op deze pagina: contactus.php.

Zie ook: Privacybeleid TOPunt Gent