WAARSCHUWING: Er zijn momenteel problemen met de databank van deze website waardoor het mogelijk is dat u zich NIET kan inschrijven en/of overuren kan registreren. Indien dit het geval is, gelieve dan later nog eens terug te komen. De ICT-medewerkers werken continue aan een oplossing. (opgelet: de inschrijvingen voor het Webinar Effectieve leerlinggesprekken werken wél (maar u krijgt geen bevestigingsmail, ook al verschijnt er op het scherm 'succesvol insgeschreven', dus geen zorgen)

Contacteer ons

Heeft u vragen rond eens van onze initiatieven, studie- of infodagen ? Technische problemen met onze website ? Suggesties ? Dan horen wij dit graag! Gebruik onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 09 277 84 00. Dit van maandag tot vrijdag telkens tussen 09:00 en 16:30 (doorlopend) U kan de meest actuele lijst met sluitingdagen en vakanties terugvinden in het overzicht sluitingsdagen TOPunt Gent.

Op zoek naar de rechtstreekse contactgegevens van een bepaalde medewerker? Deze kan u (indien beschikbaar) terugvinden in het Overzicht medewerkers TOPunt.